Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У селі на Мукачівщині пропадає чиста вода (ВІДЕО)

20 липня 2014 р., 19:29

У колодязях пісок, який уже засмітив усю систему.

Рік тому в селі Горонда Мукачівського району розгорівся скандал через роботу піщаного кар’єру, внаслідок якого у жителів села зникає вода у криницях. На деякий час конфлікт стих, та місцеві запевняють роботи відновили, а в них і надалі криниці забруднюються піском, йдуть під землю і в них зникає вода.

Пан Василь, житель села Горонда, вже тривалий час скаржиться на не якісну воду у криницях. Вона стала брудною, не придатною для вживання, і використовують її тільки для городу. Пан Василь запевняє, все через роботи на місцевому кар’єрі, що приносять селянам одні збитки. Руйнуються дороги, вода з криниць зникає і стає дуже забрудненою піском. Разом з тим місцевий житель помітив, як стрімко протягом останнього часу кільце колодязя пішло під землю. Про це свідчать і тріщини на плитах. 

Окрім того пісок, який з’являється у криницях «нізвідки» забив йому всю систему водопроводу. Постраждала сантехніка, разом з нею і газова колонка. Наразі точно не підтверджено, яка причина водної проблеми у селі, все ж місцеві сподіваються, що сільська рада зреагує на прохання громади і займеться вирішенням цього питання.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp