Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На одній з ужгородських вулиць прорвало трубу (ФОТО)

1 січня 2016 р., 17:43

Аварійна бригада не поспішає.

З новорічної ночі в Ужгороді по вулиці Лермонтова з-під асфальту витікає вода. Водопостачання в кількох багатоповерхівках вулиці поки є.

Інтенсивний потік чистої води вже утворив на дорозі струмок завдовжки кілька десятків метрів. Через мороз струмок перетворюється на ковзанку.Невеликий отвір, з якого витікає вода, виник біля каналізаційного люка. До слова, два місяці тому саме на цій ділянці вулиці латали асфальт, з-під якого зараз і витікає вода.

{g}

Як повідомили «7 Днів» у диспетчерській Водоканалу, про прорив труби по вулиці Лермонтова вже знають. Однак поки аварійна бригада працює з усунення серйозної проблеми на вулиці Легоцького, через що ще з кінця минулого року є перебої з водопостачанням у місті. Тож приїхати на виклик сьогодні фізично не можуть.

Вірогідно, припустили в диспетчерській, на Лермонтова працюватимуть уже 2 січня або після того, як усунуть витік води на Легоцького.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp