Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Прокуратура пішла слідом за журналістами на кар'єр у Горонді

21 травня 2014 р., 20:17

З метою пошуку і виявлення порушення закону та прав жителів села.

Прокуратурою Мукачівського району розпочато проведення перевірки дотримання вимог земельного, природоохоронного законодавства та законодавства про охорону праці при здійсненні робіт з видобутку корисних копалин та території району.

Як повідомив прокурор Мукачівського району Олег Опішняк: 

«У зв’язку із суспільним резонансом, який набула ситуація із видобутком піску в с. Горонда Мукачівського району мною ініційовано проведення відповідної перевірки».

Так, аби з`ясувати чи законно діє підприємство, про яке йшлося у повідомленнях в ЗМІ, залучено спеціалістів Державної інспекції сільського господарства, територіального Управління Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки і Державної екологічної інспекції у Закарпатській області.

Зокрема, перевірці підлягають питання, що стосуються відповідності площ земельних ділянок, наданих для розробки пісчаних кар’єрів та недопущення самовільного використання земельних ділянок. Крім того, перевірочними діями охоплені питання щодо дотримання вимог природоохоронного законодавства, а саме законності користування надрами та відповідності вимогам діючого законодавства про охорону праці здійснюваних робіт.На даний час перевірка з приводу даних фактів триває.
Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp