Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Фещук: "Шуфрич платить тільки тоді, коли захоче"

12 грудня 2015 р., 12:54

Управи на нього немає

Максим Фещук розповів про закінчення контракту з Шахтарем (Караганда) і про борги казахстанського клубу перед ним.

– Читав, що у вас закінчується контракт з Карагандою. Це правда?

– Він уже закінчився, в принципі.

– Чи не плануєте продовжувати?

– Все залежить від пропозиції. Поки невідомо, що і як буде в клубі: хто буде працювати і на яких умовах.

– Можна детальніше?

– У Казахстані спочатку треба в деяких командах мати уявлення, хто головний тренер, хто генеральний директор. Коли визначаються ці посади, починають запрошувати футболістів. У Шахтарі Караганда на сьогоднішній день немає ясності, хто обійматиме ці посади. На даний момент я вільний агент і розглядаю будь-які пропозиції. І так само чекаю новин з Караганди.

– Ви б віддали перевагу все-таки залишитися або змінити клуб?


– Дивлячись, з ким працювати. Якщо залишаться той же генеральний директор, тренер, з якими мені було комфортно, ми можемо і далі співпрацювати. Але треба вирішити ряд інших питань: фінансових і не тільки. Якщо домовимося – без проблем.

– Тобто Шахтар щось ще винен?


– Частина виплатили, частину винні.

– За який термін?

– Скажімо так: при від’їзді нам дали гарантію, що до 10 лютого вся заборгованість буде погашена. Ми всі підписали, погодилися й ні в кого претензій не було.

– А якщо до 10 лютого не повернуть?

– Я не сумніваюся, що ці гроші виплатять. У Казахстані не так, як в Україні – якщо команда не виконає ці умови, то їм просто не дозволять брати участь у наступному чемпіонаті. Це тільки в Україні по 2 роки винні, але команди все одно проходять атестацію, підписують якісь меморандуми, а потім незрозуміло, що ці меморандуми дають.

– Позов на Говерлу ви подали?

– Звичайно. Що я буду чекати? Чесно кажучи, мало в це все вірю. Ініціативи з боку Говерли, звичайно ж, немає. Не чую, щоб вона збиралася з кимось розраховуватися. У першу чергу звинувачую нашу федерацію, бо це вона допускає, що команди не платять. Закрити команди і все. Я розумію, що пацани не отримають гроші, але що робити? Це життя. Якщо не хочуть платити, як їх змусити? Один варіант, коли грошей немає, але у власника Говерли пристойна кількість грошей, і платить він тільки тоді, коли йому хочеться і коли притиснуть. Якщо на нього немає управи, навіщо йому платити гроші?

Ua-football

Йосип 18.12.2015 11:59 IP: 6.205.207.91
В Україні законодавством передбачена кримінальна відповідальність за не виплату заробітної плати. І тому; Прокуратура - Суд ї так далі. А ФФУ повинна сприяти цьому процесу. Тим біьше, що власники клубів усі міліонери - міліардери. Хіба на них не поширюють Закони України?

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp