Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Американець тішить ужгородців надзвичайним співом (Фото, Відео)

17 грудня 2015 р., 08:27

Просто на вулиці

Френсіс Ларсон, викладач дебреценського університету, зачаровує перехожих виконанням світових хітів під акомпанемент своєї гітари та дивовижних вокальних даних.

Сьогодні, будь-який ужгородець, проходячи повз магазин «Oxygen», може насолодитись співом та поспілкуватись із привітним чоловіком – Френсісом Ларсоном. Ви також можете обрати будь-яку на ваш смак композицію із «співочого меню» «бременського» музиканта.

Таку можливість зовсім випадково отримав й кореспондент сайту 0312.ua. Згадавши усі шкільні уроки англійської, я дізнався багато цікавого про цього чоловіка:

«Перед тим, як Ви почнете мене «записувати», слід добре обдумати, що говорити (сміється – прим. ред.). Можна починати? Я – Френсіс Ларсон, викладач англійської у дебреценському університеті, який, як Ви уже, напевно, здогадались, знаходиться в Угорщині. Народився в Америці».

{g}

«Я просто люблю музику і люблю виконувати улюблені композиції на вулиці, серед людей. Я багато подорожую. «Buskabond» - це людина, яка подорожує і співає – от це й роблю».

«З таким самим візитом, як в Ужгороді, я був у Празі, Ніредьгазі, в Егері. Нещодавно був у Кошицях».

«Чому Ужгород? Я просто хотів побачити Україну і вирішив розпочати з Вашого міста. Я вже був у тридцятьох країнах – захотілось нових пригод. Завжди лячно починати співати на нових місцях, допоки людям це не починає подобатись. Люди тут дуже хороші – уже з перших хвилин мого виступу всі почали звертати увагу. Мені це дуже приємно. Взагалі – класне місто!" - завершує Френсіс.

Отож, окрім безплатного уроку англійської від дипломованого спеціаліста, ми отримали нереальний заряд позитивних емоцій у вигляді «Rolling in the deep» від мегапозитивної людини.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp