Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородські патрульні розповіли подробиці затримання екс-ДАІшника

17 вересня 2016 р., 14:24

Колишній заступник начальника облДАІ відмовився пройти тест на Драгері після того, як його зупинили патрульні поліцейські.

Вчора ввечері біля Боздоського парку маючи орієнтування патрульні поліцейські зупинили колишнього заступника начальника ДАІ Закарпатської області. 


Під час розмови поліцейські помітили явні ознаки сп’яніння, однак пройти тест на алкоголь водій навідріз відмовився, мотивуючи це тим, що не довіряє результатам приладу, хоча за час своєї попередньої роботи безліч разів використовував таке ж саме обладнання і при складанні матеріалів посилався саме на ці прилади. Разом з патрульними він проїхав у наркодиспансер, де також не пройшов тест на драгері, категорично відмовившись, натомість погодився на аналізи, результати яких будуть відомі впродовж 10-ти днів. 

Черговий лікар дав попередній висновок «тверезий», оскільки, за його словами, ознак сп’яніння він не помітив. Раніше патрульні поліцейські були у подібних ситуаціях з працівниками медустанови, коли при дозволених 0,2 навіть з показниками у 0,46 та 0,57 проміле лікарі давали висновки освідуваним «тверезий». Зараз колишній ДАІвець якраз проходить переатестацію.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp