Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатці, як і раніше, можуть подавати свої звернення у прокуратуру за місцем роботи та проживання

18 грудня 2015 р., 16:01

Незважаючи на реформування, яке триває в органах прокуратури, мешканці всіх районів та міст Закарпатя і надалі можуть подавати свої звернення (заяви та скарги) до органів прокуратури за місцем праці та проживання.

Для того щоб подати звернення, заяву, скаргу тощо до органів прокуратури, громадяни можуть звертатися до представництв названих прокуратур, які діятимуть у кожному районному центрі, місті на базі раніше існуючих районних та міжрайонних прокуратур.
Прийом громадян та заяв від них, як і раніше, проводяться щоденно в робочий час у адміністративних приміщеннях колишніх райпрокуратур. 

Електронні звернення та звернення на телефон «гарячої лінії» можна направляти на відповідні електронні адреси та телефони місцевих прокуратур:ПрокуратураКерівникПоштова адресаНомер телефонуУжгородська місцева прокуратура(місто Ужгород, Ужгородський, Великоберезнянський, Перечинський райони та місто Чоп)Кириленко ДмитроПавловичм. Ужгород, вул. НебесноїСотні, 60222- 61-42-00Мукачівська місцева прокуратура(місто Мукачевo, Мукачівський, Воловецький та Свалявський райони)Братюк Олександр Петровичм. 

Мукачево, вул. Л.Толстого, 150231- 2-24-48Тячівська місцева прокуратура(Тячівський та Рахівський райони)Жовнір Степан Степановичм. Тячів, вул. Незалежності, 270234- 3-26-10Берегівська місцева прокуратура(місто Берегове, Берегівський та Виноградівський райони)Беламут Юрій Петровичм. Берегово,вул. І.Сечені, 150241-2-30-54Хустська місцева прокуратура(місто Хуст та Хустський район, Іршавський та Міжгірський райони)Зовдун Сергій Петровичм Хуст, вул. 900-річчя Хуста, 160242-5-19-86Розгляд звернень і надалі проводитиметься у відповідності з вимогами Закону України «Про звернення громадян».
Прийом громадян, відповідно до ст. 22 Закону України «Про звернення громадян» проводитиметься у встановлені керівником дні та години, відповідно до графіків, які розмішуватимуться у всіх прокуратурах та оприлюднені у засобах масової інформації.
Відділ організації прийому громадян,розгляду звернень, запитів, зв’язків з громадськістюпрокуратури Закарпатської області

Схожі новини

Працівники обласної прокуратури допомогли військовим
Прокуратура повернула закарпатському селу мільйон
Як прокуратура з екологією розбиралися
Берегівська прокуратура повернула державі землі
На Закарпатті прокуратура активно протидіє домашньому насильству – засуджено шість осіб
Прокурапутра краю хоче повернути державі приміщення в Мукачеві, яким підприємство користується безкоштовно
Прокуратура розпочала розслідування за фактами зловживання службовим становищем посадовцями у сфері освіти
Прокуратура розбиратиметься з "лісовими" махінаціями посадовців Оноківської сільради
За три місяці прокурори звернулись до суду з позовними заявами, щодо захисту інтересів громадян і держави на майже 87 мільйонів
Прокуратура повернула громаді частину набережної на Свалявщині, яку було незаконно приватизовано

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp