Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Де цьогоріч закарпатці проведуть відпустки? (ВІДЕО)

4 травня 2014 р., 10:44

Закарпатців ваблять Туреччина та Болгарія.

Традиційно початок туристичного сезону припадає на травневі свята. у туроператорів розпочинається гарячий сезон. Через те, що путівки до інших країн подорожчали через курс долара, цього року відпочивальники обирають економваріанти, обираючи замість далеких островів материкову Болгарію або Туреччину. Сезон відпочинку розпочато, однак цьогоріч не без перешкод. 

У зв’язку із різким коливанням долара та курсу євро відпочивати за кордоном буде набагато дорожче. Туроператори кажуть, що путівки в принципі залишилися за стандартними розцінками, втім ціна виставлена в євро, а розраховуватися потрібно в гривнях. 

У турагенціях запевняють: люди поки у відпочинку собі не відмовляють, клієнтів не поменшало. Проте зараз всі охочі з’їздити на море чи водні процедури до країн-сусідів, шукають найбільш економні варіанти, аби витратити стільки, на скільки розраховували на початку року.

Якщо раніше у сонячну Туреччину можна було потрапити за 3000-4000 тисячі гривень, зараз гаманець доведеться потрусити на всі 5 чи 6. Подорожчали і автобусні тури в Європу. Закарпатті ж кажуть, що зараз єдина альтернатива їхати «дикунами», самим шукати дешеві хостели і подорожувати економ-варіантом. Дехто обирає зелений туризм у горах. 

Інші чекають на гарячі пропозиції.У турагенціях розповіли, що цього року відпочинок в Криму буде для українців під питанням. Зараз немає жодних запитів та бронювань на увікенд на Кримському півострові. Люди шукають альтернативу – ціни, якості обслуговування та безпеки. Цього сезону будуть популярні Болгарія, Греція та Туреччина.

М-студіо

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp