Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Де краянам краще відпочити взимку?

18 січня 2019 р., 17:35

Як дешево полетіти до Європи?

У Тбілісі з Києва всього за 41€ в обидва боки, у Відень за 20 євро, а в Лос-Анджелес – всього за 149 – як вам такі ціни? Правда, здаються просто неймовірними? Але це – цілком реально. Я відкрила для себе низку цікавих каналів у Телеграм і тепер разом із друзями ловлю пропозиції. Це чудовий варіант для тих закарпатців, які не хочуть стояти в чергах на кордоні (хоча й безвіз, і євробляхарів поменшало, але простоювання на кордоні чомусь і досі – актуальна тема).

Дуже зручно, що зараз на окремих каналах, наприклад, у Телеграмі, пропонують огляд перельотів з Києва і, ще краще зі Львова, підбирають хороші ціни на сайтах авіаперевізників, шукають недорогі готелі чи хостели, автобусні переїзди, екскурсії тощо.

Так, приміром, канал FunTripTo вчора пропонував відвідати знамениту Sagrada Familia у Барселоні за 49,5 € або навідатися в Берлін за 18€. Так само можна злітати в Рим за 43€ або у Відень за 20€. Часто пропонують у цей період (лютий-березень) дешеві поїздки у Меммінген (за 20€), Дюссельдорф (за 26€).

Канал «Путешествия из Украины» пропонує протягом 4-13 квітня переліт зі Львова в Ріміні (Італія) з проживанням протягом 7 днів всього за 210€!

Ще один канал «MyCheapTrip – подорожуй по світу бюджетно» має і взагалі фантастичні пропозиції: «У Лос-Анджелес з України всього за 149€ – супер ціна. Так, це дуже дешево – тим більше, що в ціні ручна поклажа, багаж і харчування протягом усього польоту. 16 годин і ви вже гуляєте голівудською Алеєю слави. Летимо авіакомпаніями KLM, Air France або Delta. В обидва боки від 298€. Квитки бажано купити якомога швидше, а от вилітати в період лютий-травень, серпень-жовтень».

Відслідковують такі канали і розпродажі квитків. Наприклад: «Новий розпродаж від WizzAir – знижка 20% для всіх, але на обрані маршрути. На вагому більшість рейсів з України є знижка. Прекрасна можливість змінити картинку перед очима і злітати в Європу».

Так само можна прочитати поради для мандрівників на кшталт «Як пити чай та каву на борту WizzAir безкоштовно, а не платити за неї 75 гривень».

Група «Туристо» пропонує, наприклад, Палермо, Салоніки й Фару від 62€. «Замість того, щоб летіти в Лісабон, можна дістатися до Фару і звідти подивитися всю Португалію на поїзді або автобусі. Замість Афін, відвідайте якось Салоніки. І замість заїжджених Риму та Мілану, летіть на Сицилію в Палермо». Або ж такі бувають пропозиції: Львів – Палермо – Львів, від 62€ (вигідні дати 06.02 – 16.02), Львів - Салоніки - Львів, від 69€ (11.02 – 19.02), Львів – Фару – Львів, від 89€ (31.03 – 07.04). А ещё делимся с тобой крутым гайдом по австрийской

Галина Солодка, спеціально для Uzhgorod.net.ua

{g}

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp