Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Великих Лучках змагалися найкращі футболісти (ВІДЕО)

4 травня 2014 р., 11:58

Як на Мукачівщині за футбольний кубок району боролися

Змагання кращих з кращих. На Мукачівщині завершився футбольний Кубок району. Турнір тривав протягом декількох місяців, зрештою до фіналу дійшли команди Ракошина та Нижнього Коропця. В четвер 1 травня в селі Великі Лучки відбувся традиційний футбольний кубок району, приурочений до всеукраїнського дня футболу. 

У змаганнях, що стартували в лютому, взяло участь 8 кращих команд району 2013 року, а саме Іванівців, Бобовища, Ракошина, Нового Давидкова, Дерцена, Нижнього Коропця, Горонди і Пістрялова. 

В основний час фінальний двобій закінчився нічиєю 1:1 : на 3хв гол забив Едуард Сотніков, ФК «Ракошино», на 28-й зрівняв результат Владислав Магоч із Нижнього Коропця. Згідно регламенту переможця визначили післяматчеві пенальті – з рахунком 3:0 перемогла команда Нижнього Коропця. фінансування ігор теж відіграє суттєву роль, адже на голому ентузіазмі сьогодні не втримаєшся. Переможців і кращих гравців кубка нагородили грамотами і пам’ятними кубками. Зрештою, як стверджують вболівальники, команди показали достойну гру.

М-студіо

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp