Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Не будьмо байдужими до малюків (ФОТО)

22 грудня 2015 р., 20:46

Допомогти може кожен.

Щороку мільйони людей по всьому світі з нетерпінням чекають на новорічні свята. Цей період вважається найкращим для того, щоб творити добро та дарувати оточуючим радість. Саме тому учасники Студентського бізнес клубу факультету туризму та міжнародних комунікацій вирішили організувати благодійну різдвяну акцію. Вона буде проводитися 18 - 20, 25 - 27 грудня 2015 року. Проект спрямований на збір коштів для допомоги Обласному соціальному центру матері і дитини, який функціонує у м. Перечин з 2008 року.

 

Центр матері і дитини передбачений він для жінок вагітних та жінок з дітьми віком від народження до 18 місяців, у яких виникли проблеми пов’язані з відсутністю житла. Наразі в закладі проживають 6 жінок з чудовими дітками: Мирославкою, Ніною, Іванкою, Марійкою та Аліночкою. Дітки здорові та життєрадісні. Жінки стараються забезпечити діток всім необхідним, але є певна потреба в дитячому одязі, іграшках та засобах гігієни. З наближенням різдвяно-новорічних свят дівчата та дітки потребують уваги, турботи і простої усмішки від людей, яким не байдужа їх доля.

Організаторами акції є Студентський бізнес клуб факультету туризму та міжнародних комунікацій. 18, 19, 20 грудня на пл. Театральній, 25 в головному корпусі УжНУ (на бамі) та 26 грудня у кав’ярні «Cookie» буде розміщено новорічну фотозону, де кожен бажаючий за благодійні внески матиме змогу сфотографуватися з Дід Морозом та розповісти йому про свої бажання. 27 грудня у Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» буде проходити новорічна програма: виступи черлідерів УжНУ, майстер-класи, аквагрим, продаж новорічних солодощів, хенд-мейду, цікаві конкурси для дітей, святкова фотозона, колядки на відомих мовах світу (українська, англійська, німецька, іспанська, угорська), аукціон та навіть фаєр шоу!

За час функціонування новорічної фотозони на пл. Театральній 18, 19, 20 грудня вдалося зібрати уже 2756 грн 25 коп. Дякуємо тим, хто уже встиг долучитися до нашої акції.

Давайте всі разом допоможемо цим діткам вирости здоровими та усміхненими! Кожен із нас своїм маленьким внеском може зробити цих діток щасливими.

Благодійна акція проводить за підтримки факультету туризиму та міжнародних комунікацій, ТОВ «Ядзакі Україна», Закарпатського обласного палацу дитячої та юнацької творчості «Падіюн», готельно-ресторанного комплексу «Кілікія», «Майстерні Карамелі», корчми «Підкова», готелю-ранчо «Золота Гора», театр вогню та світла «Dragonfly», кафе «Горіціана», кав’ярня «Cookie», ковзанка «Ice land».


















Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp