Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Пересоляка запропонували відправити на "кічу"

23 грудня 2015 р., 19:38

А підстави діяльності громадської ради Ужгорода перевіряють

Під час засідання сесії ужгородської міської ради виник конфлікт між депутатами та головою громадської ради міста Олександром Пересоляком.

Причиною конфлікту стали виступи Пересоляка під час голосування за ті чи інші проекти рішення. Коли йому вкотре не надали слово, він схопив гучномовець і у такий спосіб звернувся до присутніх. Мер Ужгорода Богдан Андріїв попросив "вимкнути радіо, і не приносити більше гучномовця до сесійної зали", - повідомляє сайт міста Ужгорода.

Депутат Михайло Чурило ("Патріот") зазаначив, що "пан Пересоляк не може очолювати громадську раду, бо представляє політичну партію" ("Демальянс").

А депутат Анатолій Ковальський ("Європейська партія України) сказав, що поведінка Пересоляка - це порушення громадського спокою. "Тут є поліція. За такі порушення - в кайданки і на "кічу"! (мовою жаргону "кіча" - це тюрма - ред.)

На завершення Михайло Чурило звернувся з пропозицією проголосувати за протокольне доручення юридичному відділу міськради, щоб той перевірив правові підстави функціонування громадської ради міста. Депутати підтримали цю пропозицію.




ужгородець 25.12.2015 09:12 IP: 118.200.42.194
скільки вже цього клоуна терпіти мож! яку громадськість він представляє і в чому він активний, якщо його Демальянс на виборах набрав 60 голосів? а всі хто сидять у міській раді набрали необхідну кількість голосів на виборах. То хто тоді має представляти громаду міста?
Женя 23.12.2015 22:28 IP: 63.3.211.46
Пересоляк - людина Ратушняка і цим все сказаного

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp