Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Керівництво УжНУ отримало подяки за допомогу військовим (ФОТО)

26 грудня 2015 р., 19:03

Небайдужість понад усе.

Громадська організація «Волонтерський рух Закарпаття» нагородила подякою ректора УжНУ Володимира Смоланку та проректора з науково-педагогічної роботи Ігоря Короля за допомогу 128-й окремій гірсько-піхотній бригаді.

 

Подяку вручив керівник громадської організації, голова студмістечка УжНУ Василь Кепич.

Цілий рік, починаючи з грудня минулого року, він спільно з іншими учасниками ГО допомагає закарпатцям-учасникам АТО, які перебували на Сході. Неодноразово Василь Кепич їздив у зону АТО, куди відвозив вантажі, зібрані волонтерами для наших воїнів. Основні пункти, де за цей час довелося побувати, – Дебальцево, Слов’янськ, Краматорськ, Артемівськ, Новоайдар, Станиця Луганська. Саме тут мужньо несли службу закарпатці у складі 128-ої окремої гірськопіхотної бригади.

Василь Кепич писав заяви про відпустку за власний рахунок в університеті, коли потрібно було відвозити вантаж для військових.

«Коли ректор Володимир Смоланка і проректор Ігор Король дізналися, куди я їжджу, відразу ж запропонували свою фінансову допомогу. За ці кошти ми купували військовим одяг, продукти харчування, деякі інструменти, необхідні для перебування у зоні АТО. Ректор і проректор завжди запитували, коли наступного разу будемо їхати на Схід й щоразу допомагали грошима з власної кишені. Відтак ГО «Волонтерський рух Закарпаття» вручила їм подяки за сприяння нашим захисникам», – розповів Василь Кепич.

Нині 128-а гірськопіхотна бригада проходить перепідготовку на Львівщині. Там хлопці теж потребують різних речей, якими їх забезпечує «Волонтерський рух Закарпаття». Нещодавно відвозили туди дитячі подарунки, солодощі, які підготували учні ужгородської ЗОШ № 19. Допомагати військовим не припиняють, адже чимало захисників зустрінуть новорічно-різдвяні свята близько лінії фронту чи перебуваючи безпосередньо на навчанні.

Наталія Каралкіна


Фото зі сторінки Василя Кепича у соцмережі Фейсбук




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp