Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

ФІФА зобов'язало "Говерлу" виплатити борг по зарплатні

27 грудня 2015 р., 14:14

Поки тільки один, але решта справ ще на розгляді.

Колишні футболісти ужгородській "Говерлі" всіма силами намагаються отримати заборгованість по зарплаті через ФІФА. Зокрема, екс-захисник "Говерли" Олександру Дандя вже виграв справу у ФІФА і намагається отримати річну заборгованість по зарплаті.

"Вже в лютому "Говерлу" можуть позбавити очок і права реєструвати нових футболістів, якщо вони не погасять борги переді мною та іншими колишніми гравцями клубу.

Я готовий розмовляти з реструктуризації боргу, однак ніхто з "Говерли" зі мною на контакт не виходив. Я готовий навіть знизити свої фінансові вимоги, якщо будуть реальні виплати, однак реакції з Ужгорода поки немає. Я не хочу створити проблеми клубу і тренеру, але вісім місяців без зарплати - це багато", - сказав Дандя.

Варто відзначити, що також подали позови у ФІФА ще декілька колишніх гравців "Говерли", а саме: Серж Акакпо, Крістіан Орош, Разван Кочіш і Мірко Райчевіч. Якщо позови усіх футболістів задовольнять, то "Говерлу" чекають серйозні неприємності.

matchday.ua

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp