Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На трасі "Київ-Чоп" сталася жахлива аварія (ФОТО)

9 січня 2016 р., 15:12

Без смерті не обійшлося...

Але життя врятувати не вийшло... На автодорозі “Київ – ЧОП” у Радивилівському районі на Рівненщині трапилася страшна аварія, у якій загинула жінка, а два автомобілі згоріли вщент. Про це повідомляє агенція новин “Рівне Інформаційне” з посиланням на прес-службу поліції. Аварія трапилася вчора, близько 15:00 години. 

 

Винуватцем ДТП є 26-річний водій “Шкода Фабіа”, який рухався до Львова разом з дружиною. Він виїхав на зустрічну смугу не розрахувавши безпечну швидкість та погодні умови. “Шкода” зіткнулася із зустрічним “ЗАЗ Форза” і обидва автомбілі загорілися. “ЗАЗ” з’їхав у кювет. За ним у кювет в’їхав “Сузукі Гранд Вітара”, який рухався позаду і намагався уникнути зіткнення. Позашляховик від вогню постраждав частково. 

“Форд Фокус”, який їхав позаду “Шкоди” теж з’їхав у кювет і уникнув зіткнення. У результаті ДТП пасажирка автомобіля «Skoda Fabia», яку від удару викинуло із салону, загинула на місці пригоди. Їй 15 січня мало виповнитися 27 років. А 37-річний житель Дніпропетровська та його матір, яка 6 січня відзначила 58 років, та їхали у «ЗАЗ Forza», із політравмою без свідомості потрапили до Радивилівської лікарні. Неушкодженими залишилися троє водіїв з транспортних засобів «SkodaFabia», «Suzuki Grand Vitara» та «Ford Focus». Рятувальники гасили вогонь протягон двадцяти хвилин.

Вован 09.01.2016 15:28 IP: 150.46.44.194
Для чого на рівненщині дорожна служба? Дороги не прибрані і не чищені.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp