Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Хустській стоматологічній клініці розгорівся скандал

14 січня 2016 р., 15:19

Будуть серйозні перевірки

На минулій сесії райради народні обранці заслухали звіт начальника Хустської районної стоматологічної поліклініки Василя Мулика. Справа в тому, що напередодні депутати порадили керманичу медичного закладу усунути низку «прогалин» у роботі, які стосувалися як персоналу, так і фінансових питань.

Однак під час виступу на другому засіданні другої сесії Хустської районної ради, зі звіту пана Василя, на думку «слуг народу» стало зрозумілим, що недопрацювання, на які попередньо вказала обласна комісія під час обласної перевірки, не було взято до уваги. Крім того, нещодавно Василь Мулик звільнив ряд зубних техніків, тож вони написали на колишнього начальника позовні заяви до суду.

Утім поки триває слідство, висновків про законне чи незаконне звільнення працівників стоматполіклініки робити рано, проте, зі слів же пана Василя, середня заробітна плата тих техніків, які зараз залишились без роботи, була навіть наполовину нижчою за мінімальну і становила близько 500 гривень.

Відтак окремі депутати назвали дії керманича лікарською установою протиправними і вимагали усунути його від виконання службових обов’язків.

Пропозицію, правда, більшістю народних обранців було відхилено. І все ж найближчим часом на стоматполіклініку чекають серйозні перевірки.

Між іншим, Василь Мулик зазначив, що якщо суд поновить на посадах звільнених техніків, то він готовий компенсувати їм витрати власним коштом, - повідомляє Мediakhust.net


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp