Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Негода наробила біди на Закарпатті

16 січня 2016 р., 16:45

Майже півтори сотні спеціалістів намагають виправити ситуацію

Сильні снігопади, які пройшли в Закарпатті протягом останньої доби, завдали значних пошкоджень електромереж. Так, за даними ПАТ «Закарпаттяобленерго», протягом минулої ночі в результаті налипання мокрого снігу на дроти і падіння на лінії дерев відбулися численні обриви.

Про це повідомляє прес-служба ПАТ «Закарпаттяобленерго».

Як повідомив заступник генерального директора, технічний директор ПАТ «Закарпаттяобленерго» Олександр Білак, негода завдала пошкоджень ліній електропередач в 8 районах області: Великоберезнянському, Виноградівському, Воловецькому, Мукачівському, Свалявському, Тячівському, Ужгородському та Хустському. В цілому знеструмлені 26 населених пунктів, з них 7 - частково.

За словами технічного директора, на місця обривів з ранку виїхали аварійно-ремонтні бригади ВАТ «Закарпаттяобленерго».

«На ліквідації наслідків негоди працюють 27 бригад: 144 працівника обленерго і 37 одиниць техніки», - уточнив О.Білак. За його прогнозом, ліквідувати всі обриви і відновити електропостачання в населених пунктах вдасться ще до кінця дня.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp