Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Майже 9 тисяч безкоштовних ключів видали закарпатцям

7 травня 2014 р., 10:41

Саме таку кількість посилених сертифікатів відкритих електронних ключів отримали платники податків у період січень-квітень 2014 року.

Фахівці Міндоходів Закарпаття відмічають, що на сьогодні більшість клієнтів органів доходів і зборів орієнтуються у своїй діяльності на інновації та інформаційні технології, тож електронні ключі користуються у закарпатських бізнесменів виправданим попитом. Адже сфера застосування підпису не обмежується лише поданням звітності до Міндоходів. Ключ, який безкоштовно видають пункти реєстрації Акредитованого Центру сертифікації ключів, дозволяє укладати різні договори з іншими особами в електронній формі та вести особисте листування, що гарантує повну конфіденційність. 

Варто зазначити, що робота АЦСК забезпечується сучасним програмно-технічним комплексом, у складі якого використовуються унікальні програмно-апаратні рішення, які забезпечують високий рівень надійності захисту інформації. Тож платникам, які бажають отримати електронні ключі, необхідно звернутись у відділи реєстрації ключів при ГУ Міндоходів у Закарпатській області, які на сьогодні діють за двома адресами: 

- м. Ужгород, вул. Духновича, буд. 2, тел.: (031) 261-46-41, реєстрація користувачів: пн, ср, пт з 9:00 до 18:00; вт, чт з 9:00 до 20:00; 

- м. Тячів, вул. Армійська, буд. 2, тел.: (031) 342-12-41, реєстрація користувачів: пн-пт з 9:00 до 18:00. 

Більше про електронний цифровий підпис, нові форми реєстраційних документів, які можна завантажити з офіційного інформаційного ресурсу АЦСК ІДД Міндоходів, дізнайтеся за посиланням http://acskidd.gov.ua.
Інформаційно-комунікаційний відділ Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp