Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Майбутні рекламісти в УжНУ представили свої перші доробки

31 січня 2016 р., 19:32

Творчість у різних проявах...

Студенти нової в УжНУ спеціальності «Реклама та зв’язки з громадськістю» нещодавно виконали свої перші творчі проекти з дисциплін «Вступ до спеціальності» та «Макетування і верстка в рекламі та PR-творчості», - інформує Медіацентр УжнУ.

У рамках проекту потрібно було створити логотип (поєднати шрифт з готовим зображенням), візитку, чорно-білу рекламу для газети та кольорову для журналу (рекламу потрібно було вмонтувати в газетну і журнальну сторінки), флаєр, буклет, білборд, gif-анімацію для інтернет-видання, мокап, розробити дизайн обгорткового паперу для продукції фірми та створити презентацію своїх напрацювань у програмі Photodex ProShow Producer.

Для виконання завдань юні піарники й рекламісти мали не тільки проявити фантазію, а й опанувати програми Photoshop, CorelDraw та Photodex ProShow Producer.

Презентували зроблене на іспиті, у ході якого викладачі Віктор Дрогальчук та Леся Поліха й відзначили найкращі роботи. Авторами цих проектів є студентки Анна Гомонай (магазин «Леді») та Анастасія Нечипорук (весільна агенція «Секрет щастя»).

Тож перегляньте відео проектів (за посиланнями вище) і порадійте з успіхів майбутніх профі рекламного бізнесу й піар-агенцій ☺.

Від редакції. Аби запобігти звинуваченням у просуванні рекламної продукції від імені університету, повідомляємо: представлені у роликах бренди є вигаданими, будь-яка схожість з реальними фірмами, салонами, магазинами тощо, якщо таке виявиться, – випадкова ☺.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp