Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Майстри спорту навчають патрульних поліцейських (Фото)

1 лютого 2016 р., 15:12

Серед патрульних є майстри спорту

Серед патрульних поліцейських Ужгорода та Мукачева є майстри спорту України з єдиноборств Михайло Демида та Андрій Слободянюк. Саме вони навчають інших поліцейських та передають їм свій досвід. Задля підтримки хорошої фізичної форми та самовдосконалення Управління патрульної поліції організувало систематичні заняття для патрульних.

Одне з занять з фізичної підготовки відвідав і закордонний гість з Канади Норм Гомонт, який пропрацював в поліції 30 років і приїхав в Ужгород, аби допомогти якнайкраще організувати роботу патрульної поліції.
Канадський полісмен наголосив на необхідності хорошої фізичної підготовки, оскільки сам з досвіду знає, що це є запорукою впевненості в собі а також впевненості громадян в стражах порядку.

В майбутньому патрульна поліція планує проведення спортивних заходів разом з мешканцями нашого краю, - повідомляє Патрульна поліція Ужгорода та Мукачева.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp