Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Хустщині померло немовля. Звинувачують байдужих лікарів

3 лютого 2016 р., 11:20

Втратили дорогоцінний час

У селі Копашнево, що на Хустщині, померло 8-місячне немовля. Причина смерті - менінгокок та байдужість головного лікаря.

Про це повідомляє Роман Келемен.

Зі слів багатодітної матері, вона звернулась до сільського лікаря ФАПу. Сімейний лікар взяла аналізи, оглянула дитину і звернулась до головного лікаря про негайну необхідність надання медичної допомоги дитині, яка знаходилась у дуже важкому стані. Головний лікар у грубій формі відмовив.

Безпомічна мати сама з маленьким немовлям на руках, яке знаходилось у важкому стані, змушена була самотужки добиралась до лікарні.

При прибутті в лікарню, її оперативно відправили в реанімацію, але нажаль вже було запізно, дитина померла. Зі слів лікарів, вони втратили дорогоцінний час, якщо б її привезли швидше, то дитину вдалось би врятувати.

"Мама померлої дитинки звернулась до поліції з заявою про порушення кримінального провадження відносно лікарів. Надіємось , що винні особи будуть притягнуті до кримінальної відповідальності та на суворий контроль з боку прокуратури. Також надіємось на реальні дії Хустської РДА та Управління Охорони Здоров’я в Закарпатській області по даному факту з проведенням комплексної перевірки" - йдеться у повідомленні.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp