Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді вирішать питання з освітленням переходу на Минайській

4 лютого 2016 р., 17:22

Обіцяють найближчим часом

Оскільки після чергового ДТП на вулиці Минайській в Ужгороді тема обговорюється в дописах на багатьох сторінках, щоб не коментувати в окремих постах повідомляємо: найближчими днями вирішать питання з кращим освітленням пішохідного переходу.

На ділянці неподалік місця, де сталася аварія, тимчасово були технічні проблеми – під час пожежі в універмазі "Україна" з питань безпеки вимкнули підстанцію, від якої залежить живлення однієї з електроліній.

У міській раді провели консультації з фахівцями і визначилися: потрібно вивчити питання зі встановленням металевої П-подібної конструкції, на якій вгорі над дорогою були б 4-5 світильників і світлодіодні знаки пішохідного переходу, котрі "блиманням" привертають увагу незалежно від часу доби і погодних умов, - повідомляє Ужгородська міська рада.

Наразі ж, тимчасово, встановлять додаткові потужні ліхтарі і ближчим часом світлодіодні знаки пішохідного переходу, на зразок тих, що вже є біля кількох шкіл Ужгорода (№2,4,8,19).

Розглядають і питання деяких проблемних ділянок на інших вулицях Ужгорода. А коли почнуться капітальні ремонти шляхів, у комплексі вирішуватимуть і питання вуличного освітлення на них.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp