Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські полісмени рятують водіїв

6 лютого 2016 р., 10:42

Рятувати доводиться від негоди.

Працівникам роти ДПС часто приходиться діяти «за ситуацією», адже щодня, окрім нагляду за дорожнім рухом, правоохоронці надають допомогу водіям.


Негода на автошляхах області стає своєрідним екзаменом для працівників поліції: часто доводиться допомагати ремонтувати автомобілі, відбуксировувати зі сніжних наметів і навіть підвозити необхідні деталі на авто, воду чи навіть їжу.

Днями працівники роти ДПС прийшли на допомогу мешканцю Львівщини. Чоловік, керуючи автомобілем «МАН» на автодорозі «Київ-Чоп», був змушений здійснити аварійну зупинку, бо, як з’ясувалося, виникли поломки в гальмівній системі авто.

Побачивши припаркований на узбіччі автомобіль, правоохоронці одразу запропонували свою допомогу. І вже через декілька хвилин злагодженої праці поліцейських та водія автомобіль був відремонтований. Водій висловив щиру подяку своїм помічникам.

Цього ж дня правоохоронці допомогли і водієві в с.Карпати. Через несправність авта мукачівець змушений був зупинитися на узбіччі. Водієві залишалося тільки чекати на добрих людей, адже усунути поломку можливо було лише заміною нових запчастин. Допомогли правоохоронці - одразу поїхали в автомагазин і придбали необхідні деталі.

На жаль, на автошляхах трапляється багато непередбачуваних ситуацій, головне -завжди бути людяними і не відмовляти в допомозі, адже будь-коли така допомога може знадобитися кожному - зазначають правоохоронці.


Відділ безпеки дорожнього руху ГУ НП в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp