Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатська поліція отримала унікальний автомобіль зі спецспорядженням (Фото)

15 вересня 2016 р., 18:14

Слідче управління ГУНП в Закарпатській області відтепер має у своєму арсеналі ще один аргумент у боротьбі зі злочинністю – новенький «Ford Transit», укомплектований до всіх вимог часу, повідомили у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Відсьогодні, з 15 вересня, у роботі Головного управління Національної поліції почне використовуватися спецмашина, яка дасть можливість своєчасно та ефективно реагувати на всі тяжкі злочини, такі як убивства, нанесення серйозних тілесних ушкоджень та ДТП з потерпілими. Авто укомплектоване всіма необхідними засобами для огородження та роботи на місці події, для вилучення та фіксації слідів кримінального правопорушення.

Впровадження таких спецмашин у нашій державі лише розпочинається: крім Закарпаття, всього кілька областей використовують таку техніку в своїй роботі.

Поліція звертається до всіх закарпатців та гостей краю з проханням поступатися дорогою цьому службовому автомобілю, адже його присутність свідчить про термінову роботу слідчого управління та необхідність оперативно прибути на місце серйозного злочину, повідомили в ГУНП в Закарпатті.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp