Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як Перемогу відзначали ужгородські рятувальники? (ФОТО)

9 травня 2014 р., 13:22

У святкових заходах взяли участь і ужгородськінадзвичайники.

 

9 травня, в Ужгороді відбулись заходи, присвячені 69-й річниці Великої Перемоги. Вшанувати ветеранів прийшли керівництво області, представники оперативно-рятувальної служби, правоохоронні структури, військові, представники ветеранських організацій та жителі міста. 

Вже за традицією урочистості розпочались на українсько-словацькому кордоні, де керівництво краю вшанувало пам'ять загиблих покладанням квітів до підніжжя монумента «Україна-визволителям». Далі урочисті заходи продовжилися біля пам'ятника «Добровольцям Закарпаття - учасникам Другої світової війни», що на площі Кирила і Мефодія. Завершилося дійство на Пагорбі Слави. Тут учасники заходу поклали квіти до вічного вогню та вшанували хвилиною мовчання героїв і мирних жителів, які загинули на фронтах війни та під час окупації. Кожен пройнявся повагою до ветеранів війни і згадав усіх, хто загинув на воєнних фронтах, не дожив до цього Дня Перемоги. 

На жаль, з кожним роком ряди ветеранів Другої світової, які мужньо захищали й визволили світ від фашизму, стають меншими. Вони гідний приклад патріотизму, сумлінної праці та відваги. Наше спільне завдання пам'ятати про великий подвиг батьків, дідів і прадідів та передавати його з покоління в покоління. 

Ми завжди пам'ятатимемо ціну, яку заплатили наші батьки і діди за сьогоднішній мир в Україні, за надану можливість наступним поколінням жити, народжувати і виховувати дітей. Будемо ж гідні бойового подвигу наших предків. Зробимо все від нас залежне, щоб розквітав, ставав красивішим і заможнішим рідний край. Нехай земля радує щедрим колосом, а чисте, мирне небо - сонячними погожими днинами. Дякуємо Вам, дорогі ветерани, за наше мирне сьогодення.
 У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp