Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Дуран вислухав закарпатців (ФОТО)

10 лютого 2016 р., 10:22

До першого заступника очільника краю жителі області зверталися з різними проблемами.

До посадовця сьогодні, 9 лютого звернулося понад два десятки закарпатців. Серед основних проблем, з якими зверталися мешканці краю були надання матеріальної допомоги на лікування, вирішення майнових та земельних спорів.

 

З колективним зверненням до посадовця звернулися мешканці Виноградівського району. Вони висловили стурбованість, що в районі не налагоджено вивіз твердих побутових відходів. Іван Дуран повідомив, що з цього питання проведе виїзну нараду, аби вивчити проблему на місці спільно з керівництвом району, представниками правоохоронних органів, представником фірми з вивезення сміття, сільськими головами і громадськістю.

На кожне звернення заявники отримали роз’яснення щодо порядку вирішення порушених питань. Іван Дуран дав доручення керівникам профільних департаментів ОДА забезпечити вирішення звернень, які озвучили мешканці краю. Він також зауважив, що кожне звернення перебуватиме на його особистому контролі до остаточного вирішення.


Прес-служба Закарпатської ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp