Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородський суд відклав розгляд справи щодо магазину на Корзо

11 лютого 2016 р., 10:07

Через відсутність матеріалів справи

Суддею Ужгородського міськрайонного суду заслухано заяву про перегляд рішень судових інстанцій щодо визнання договору купівлі-продажу «Магазину Взуття» недійсним, у зв’язку з нововиявленими обставинами, поданою цього разу, іншим відповідачем у справі.

Проте, на ухвалу судді Ужгородського міськрайонного суду від 22.01.2016, якою зазначені рішення судових інстанцій скасовано, стороною у справі було подано апеляційну скаргу.

Тож, для розгляду вказаної скарги, матеріали справи Ужгородським міськрайонним судом було передано в апеляційний суд Закарпатської області.

Відтак, заслухавши думку сторін, й враховуючи, що розгляд справи без відповідних матеріалів неможливий, суддею Ужгородського міськрайонного суду відкладено слухання на іншу дату: 4 березня 2016-го року, до розгляду скарги апеляційною інстанцією, - повідомляє прес-служба Ужгородського міськрайонного суду.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp