Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У закарпатців усе більше вимагають хабарі

11 лютого 2016 р., 15:59

Реальних дій щодо викорінення корупції немає

Найбільш корумпованими, на думку закарпатців, є судова система, державтоінспекція та міліція, митниця і керівництво вищих навчальних закладів. Для закарпатців характерним є і високий рівень корупції під час влаштування на роботу, - пише Голос Карпат.

Представниця головного управління ДПС в Закарпатській області Марина Токар у відповідь на статистичні дані дослідження зазначила, що першим чинником вимагання та отримання хабарів та зростання рівня корупції є низькі заробітні плати.

«Наші спеціалісти з 20-ти річним стажем отримують 1700 гривень на місяць. Як змусити їх жити на ці гроші? Як прогодувати родину», - запитала вона.

Не вірять наші співвітчизники, що вдала хоче побороти корупцію і вважають, що боротися з корупцією повинні прості громадяни. Сприйняття корупції також не змінилось. Найменша частка громадян вважає, що рівень корупції зменшився, трохи більша – що збільшився. Найбільше ж респондентів схильні вважати, що нічого не змінилось.

У порівнянні з дослідженням цього питання у 2011 році, закарпатці почали більше стикатись з вимаганням хабарів та використанням зв’язків, тоді як добровільні хабарі закарпатці дають менше.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp