Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатець відповість за те, що намагався дати хабар

6 червня 2016 р., 16:23

Не вдалося пройти повз відповідальність

План не спрацював.

Тячівським районним судом ухвалено обвинувальний вирок у кримінальному провадженні про корупційне кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 369 КК України (пропозиція та надання неправомірної вигоди службовій особи).



Встановлено, що громадянин М., перебуваючи у міжнародному пункті пропуску «Солотвино» запропонував та надав інспектору державної прикордонної служби України неправомірну вигоду у сумі 500 грн за безперешкодний перетин державного кордону в Румунію та не притягнення його до адміністративної відповідальності за порушення терміну перебування в Україні.На стадії досудового розслідування між підозрюваним та прокурором укладено угоду про визнання винуватості та визначено узгоджену міру покарання у виді штрафу в розмірі 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.Вироком суду угоду про визнання винуватості затверджено, а відтак обвинуваченого визнано винним, засуджено та призначено узгоджене покарання у виді штрафу.
Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp