Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті утворили Асоціацію екскурсоводів

16 лютого 2016 р., 08:42

Такі були підсумки вчорашньої наради.

За підсумками наради з фахівцями туристичного супроводу, яка відбулася 15 лютого 2016 року під головуванням заступника голови облдержадміністрації В. Мікуліна, утворено Асоціацію фахівців туристичного супроводу, Закарпатської області.

 

Крім цього, утворено ініціативну групу із розробки пропозицій до нормативних документів, які будуть регламентуватимуть діяльність фахівців туристичного супроводу (екскурсоводів, гідів-перекладачів) на території Закарпатської області та відносини з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування. За тиждень має бути опубліковано проекти документів, розроблені ініціативною групою.

Окрім вищезазначеного, учасники зустрічі погодили звернення до Мінекономрозвитку України щодо врегулювання на законодавчому рівні питання щодо підготовки фахівців у сфері екскурсійної діяльності.

Таким чином, питання щодо вирішення проблем з надання якісних послуг екскурсоводами, гідами, гідами-перекладачами на території Закарпатської області незабаром буде врегульовуватися самими учасниками туристичного ринку.

Координатором діяльності робочої групи визначено управління туризму та курортів облдерждадміністрації.

Управління туризму та курортів Закарпатської ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp