Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У журналі ЄС назвали дату набуття чинності угоди про асоціацію з Україною

26 липня 2017 р., 14:21

Останній ратифікаційний документ було схвалено 11 липня

Угода про асоціацію між Європейським союзом та Україною Туск запевнив, що Угода про асоціацію з ЄС набуде чинності 1 вересня набуде чинності 1 вересня 2017 року. Відповідна інформацію була опублікована в офіційному журналі ЄС у вівторок, 25 липня. 

"Угода про асоціацію між Європейським Союзом та Європейським Співтовариством з атомної енергії та їх державами-членами, з одного боку, та Україною, з іншого боку, підписана у Брюсселі 21 березня 2014 року та 27 червня 2014 року, набуває чинності 1 вересня 2017 року у відповідності зі статтею 486 Угоди, оскільки останній ратифікаційний документ було схвалено 11 липня 2017 року", - йдеться у повідомленні. 

Нагадаємо, 11 липня Рада ЄС виконала останню формальність і Довгоочікуване рішення. Рада ЄС остаточно затвердила угоду про асоціацію з Україною остаточно ратифікувала угоду про асоціацію з Україною. У Брюсселі міністри фінансів та економіки ЄС, які з'їхалися на саміт, поставили підписи під документом. Раніше всі країни-члени Євросоюзу вже Король Нідерландів ратифікував Угоду про асоціацію України та ЄС ратифікували Угоду про асоціацію між Україною та ЄС. 

Після цього Нідерланди завершили ратифікацію угоди Україна-ЄС Нідерланди передали ратифікаційні документи до ЄС, а згодом Посли ЄС дали зелене світло асоціації з Україною - журналіст зелене світло асоціації з Україною дали посли ЄС. 

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp