Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В УжНУ заснували міжнародну асоціацію випускників університету

25 лютого 2017 р., 09:13

На засіданні Вченої ради університету 23 лютого було прийнято рішення про заснування Міжнародної асоціації випускників ДВНЗ "УжНУ".

Ініціативу презентував директор навчально-наукового Інституту євроінтеграційних досліджень Іван Артьомов. Він зокрема зазначив: "Досвід міжнародних асоціацій випускників університетів засвідчує, що вони приносять реальну користь для своїх альма-матер". Це відображається в поліпшенні матеріального забезпечення, двохсторонніх зв'язків та встановлення дієвої повсякденної роботи не лише випускників в Україні, але й за кордоном.


Серед цілей організації:

проведення постійного моніторингу можливостей залучення талановитої молоді з числа випускників шкіл для навчання в університеті, а також їх працевлаштування після отримання вищої освіти;становлення постійного дієвого зв’язку з випускниками УжНУ, в тому числі з тими, що живуть і працюють за кордоном, залучення їх до реалізації Концепції інноваційного розвитку УжНУ на 2015-2025 рр. Зміцнення матеріальної бази УжНУ та отримання можливостей фінансової підтримки від європейських, світових фондів та інше;зміцнення зв’язків і відносин університету з іншими навчальними закладами України та іноземних держав, сприяння ресурсному забезпеченню наукових, технологічних, культурних і освітніх проектів університету;сприяння отриманню університетом грантів, благодійних і цільових коштів та майна, що надаються українськими та іноземними благодійними організаціями і громадянами;сприяння співпраці УжНУ з Міжнародним консорціумом університетів;встановлення контактів та обмін досвідом з Асоціаціями випускників інших навчальних закладів, у тому числі закордонних."Насправді є чимало випускників у цілому світі, які охоче долучаться до нашої ініціативи, зможуть допомогти університетові, бажатимуть підтримувати контакт з ним й після завершення навчання" - зазначив Іван Артьомов. Згідно розробленої структури, асоціація випускників УжНУ матиме розгалужену структуру, представництва у містах, районах області, Києві та закордоном.

Олексій Шафраньош

Прес-служба УжНУ



ужгородець 10.06.2017 17:22 IP: 228.86.229.37
Одні старі пер-уни !

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp