Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Перечинщині поменшало злочинів

17 лютого 2016 р., 19:34

Група швидкого реагування - в дії

У приміщенні сільради села Т.Ремета Перечинського району відбулась спільна нарада керівництва Перечинської РДА та райради, районної поліції, дільничних інспекторів із головами сільських рад.

У нараді взяли участь начальник Перечинського відділення поліції підполковник Анатолій Шкирта, голова Перечинської райради Михайло Ласкін та голова РДА Віктор Олефір, - йдеться у повідомленні Перечинського відділення поліції.

Підполковник Шкирта розповів про діяльність поліції району. Зокрема, керівник відзначив ефективну роботу новоствореної групи швидкого реагування, яка дислокується в селі Порошково. Відколи запрацювала ГШР, кількість правопорушень та злочинів на території обслуговування зменшилась. Адже поліцейські мають змогу швидко та своєчасно прибувати на місце події у віддалені від Перечина села. А це дає можливість розкривати злочини «по гарячих слідах» та якнайшвидше приходити на допомогу людям.



Начальник поліції звернувся з проханням до голів сільрад про налагодження тісних контактів та співпрацю з інспекторами поліції, які обслуговують їх територію. В свою чергу, голови сільських рад розповіли про проблеми, які їх хвилюють, та обговорили шляхи їх вирішення.

Зокрема, велика увага приділялась проблемі незаконної вирубки лісу та транспортування деревини без дозвільних документів, продажу алкогольних та тютюнових виробів без ліцензії та неповнолітнім, а також ряду інших важливих питань.

Очільник поліції запропонував головам сільрад встановити камери відеоспостереження в центральній частині сіл, що дасть змогу контролювати обстановку на території та допоможе розкривати правопорушення.

На питання щодо порядку оформлення та видачі паспортів громадянина України, закордонних паспортів, реєстрації громадян відповіла начальник Перечинської міграційної служби Л.Синельникова.

Кожен учасник наради мав можливість виступити та висловити свої погляди на ту чи іншу проблему в районі. На завершення Анатолій Шкирта подякував усім учасникам за співпрацю та запропонував частіше проводити такі спільні наради.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp