Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Сьогодні Андріїв зустрівся з представником посольства США в Україні (ФОТО)

24 лютого 2016 р., 18:21

Серед тем порушили і туристичний розвиток міста

Співробітник політичного відділу Посольства США в Україні Майлс Дадлі перебуває сьогодні в Ужгороді з метою ознайомлення з політичною та безпековою ситуацією. На його прохання відбулася зустріч із міським головою Богданом Андріївим, у ній взяли також участь заступник міського голови Олександр Білак та начальник відділу міжнародного співробітництва та європейської інтеграції Вікторія Тарахонич.

 

Богдан Андріїв розповів, що соціально-політична ситуація в Ужгороді спокійна, міжнаціональних та міжконфесійних конфліктів немає, міська влада турбується про всі соціальні верстви населення. Зокрема, особлива увага приділяється демобілізованим бійцям, їх родинам та родинам загиблих в АТО, працюють центри надання психологічної допомоги.

Йшлося і про перспективи розвитку Ужгорода як туристично привабливого міста, зокрема про транспортну складову цього питання, а також про поглиблення співпраці між містами-побратимами Ужгородом та Корвалісом (США).



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp