Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті суд зобов’язав патрульних сплатити штраф за пошкодження службових авто

25 лютого 2016 р., 14:25

Закон - один для всіх

Ужгородським міськрайонним судом розглянуто та притягнуто до адміністративної відповідальності патрульних поліцейських, котрі керуючи належними Управлінню автомобілями «Toyota Prius» допустили порушення правил дорожнього руху, чим спричинили пошкодження транспортних засобів громадян та автівок з проблисковими маячками.

Про це повідомляє прес-служба Ужгородського міськрайонного суду.

Відомо, що відносно чотирьох полісменів, представниками Феміди прийнято постанови про притягнення до адміністративної відповідальності та накладено відповідне стягнення, а саме штраф у розмірі 340 гривень та встановлений законодавством розмір судового збору. Також, відносно одного з кермувальників, суд обмежився виключно усним зауваженням. Під час судового розгляду, вину за допущенні порушення патрульні інспектори не заперечували.

Разом з тим, Ужгородським міськрайонним судом розглянуто понад сотню адміністративних протоколів, що надійшли від Управління патрульної поліції в місті Ужгороді та Мукачево за пошкодження закарпатцями автомобілів. Винних, до аналогічної відповідальності судом притягнуто.

Тож, закон розрізнення не допускає.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp