Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородка - про співпрацю з модним домом «LANVIN»

26 лютого 2016 р., 18:02

Пр це дівчина розповіла ексклюзивно.

У екслюзивному інтерв'ю для 0312.ua дівчина поділилася своїми враженнями про роботу в Парижі, а також розповіла, чого саме їй не вистає, коли вона так далеко від дому.


 

- Юля, розкажи трохи про себе. Де ти народиласята навчалася?

- Я народилася в Ужгороді, навчалася у 19-й школі, потім два роки в ліцеї на Загорській. А ще я півроку провчилася на журналіста в УжНУ (посміхається, - Авт.).

- Ти пройшла кастинг на "LANVIN". Як він проходив?

- Моє агентство прислало мені ввечері лист на мейл, що в мене на наступний день кастинг. Я прийшла, там було дуже багато дівчат. Так, як я тільки прилетіла в Париж, мені ще не зробили ні бук, ні композитки, я підійшла до кастинг-директорів і сказала їм про це. Вони попросили мене пройтись, щоб побачити, як я ходжу. Я пройшлась декілька разів, мене пофотографували і відпустили.

- Як ти потрапила на роботу в Париж?

- На літаку (посміхається, - Авт.). Материнське модельне агенство «Оne Models» знайшло мені контракт з паризьким топовим агенством «Metropolitan».

- Ти завжди мріяла про модельну кар'єру?


- Ні, я взагалі про неї ніколи не думала. Точніше, до 12 років мої батьки хотіли, щоб я була моделлю. Потім вже я вже сама захотіла. Мені просто захотілося спробувати себе в цьому напрямку. І зараз я зрозуміла, що вибрала правильний напрямок.



- До цього ти вже десь працювала моделлю?


- Так, восени я працювала в Мілані в ТОП-агенції «Independent», а також брала участь у численних показах мод та фотосесіях.

- Як ти тримаєш себе в формі, чи ти від природи худа?


- Якщо чесно, то мені треба займатися спортом, але я дуже лінива (посміхається, - Авт.). Я б сказала, що тримаю себе в формі завдяки тому, що їм на ніч. Якщо б цього не робила, думаю, була б в два рази худішою. Мені сказали вчора на кастингу, що я дуже худа, і що це дуже добре. Але вони декілька разів перепитали, чи нормально харчуюся. Тому що, якщо я така худа і нічого не їм, то вони не захочуть зі мною працювати.

- Які в тебе враження від Парижу?


- Коли я побачила Ейфелеву вежу, то вона була схожою мені на великий іржавий маяк. Якщо серйозно, то Париж дуже красиве місто. Проте, я ще мало де встигла там побувати. Все, що я встигла побачити, було якось мимохідь.

- Як ти проводиш там свій вільний час?

- Гуляю по місту, інколи лежу, розмовляю по скайпу. Часто всім телефоную, адже мені тут нудно самій.

- Як батьки ставляться до твоєї модельної кар'єри?

- Вони були дуже засмучені, коли я працювала в Мілані. Адже там у мене не було роботи. Для Мілана я була дуже худа. Я через це дуже переймалася, весь час хотіла додому. Мої батьки щасливі тоді, коли я щаслива. Зрозуміло, що зараз я в чужій мені країні, і мені через це буває сумно. Але мені тут подобається. І подобається те, що батьки мене підтримують.

- Відомо, що кар'єра моделі дуже короткотривала. Після її закінчення, чим ти б хотіла займатись?


- Я б і надалі хотіла продовжити свою діяльність у цій сфері. Взагалі, могла б багато чого робити. Могла б бути візажистом, чи фотографом.



- Що в роботі моделі тобі подобається найбільше, а що не подобається?


- У першу чергу щаслива від того, що можу багато подорожувати. Думаю, що це багато кому б сподобалось. Я зараз живу в Парижі, в одному з найгарніших міст світу. Ні в чому собі не відмовляю. А не подобається те, що я зараз дуже далеко від дому, від своїх рідних. Насправді, це не так і просто. Особливо, якщо ти дівчина, і якщо тобі 18 років.

- І насамкінець. Щоб ти порадила іншім дівчатам, які хочуть теж бути моделлю?

- Я хочу побажати всім дівчатам, щоб вони пов'язували своє життя з модельною кар'єрою. Адже їздити по світу, бачити нові країни, заводити корисні знайомства і при цьому ще й заробляти гроші – це дуже круто.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp