Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як студенти у прикордонників гостювали (ФОТО)

3 березня 2016 р., 18:00

Займалися з тими, хто навчається на військовій кафедрі.

Сьогодні, у відділу прикордонної служби «Ужгород» прикордонники спільно з працівниками Ужгородського національного університету провели заняття для студентів кафедри військової підготовки.

 

На навчанні були присутні понад сто чоловік. Під час занять прикордонники розповіли студентам про види стрілецької зброї та засоби зв’язку. Наочно продемонстрували як правильно застосовувати спеціальні засоби. Також правоохоронці розповіли гостям про спеціальну техніку та технічні засоби охорони кордону. Психолог Чопського загону та начальник кафедри військової підготовки збагатили знання молоді з питань методики виховної та соціально - психологічної роботи.

В свою чергу студенти продемонстрували наскільки вміло вони володіють навичками збирання та розбирання зброї та поділились своїми теоретичними пізнаннями щодо автомобільної техніки. Багато студентів розповіли, що в майбутньому бажають стати офіцерами Державної прикордонної служби України. Адже захищати кордони рідної держави – це шляхетна справа.
















Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp