Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Карпати" переписують свою історію

9 березня 2016 р., 20:48

Поединок, який викликав ажіотаж.

Недільний матч-відповідь 1/4 фіналу гандбольного єврокубка ужгородських «Карпат» з македонським «Вардар джуніор» викликав чималий ажіотаж у нашому обласному центрі.

Керівництво команди організувало підвезення вболівальників автобусами до залу «Карпати-Арена», тож на трибунах не було де яблуку впасти. За такої підтримки наші гандболістки не могли не виграти й таким чином віддячити своїм прихильникам за потужну підтримку. Хоч після матчу в Скоп’є закарпатська команда задля потрапляння в півфінал єврокубка мала відіграти три м’ячі (результат першої зустрічі – 22:19 на користь «Вардара»).

Особлива вмотивованість наших гандболісток проявилася вже з перших хвилин зустрічі. Господарки впевнено заволоділи ініціативою, а з нею у ворота македонок почали один за одним влітати м’ячі. Блискуче діяла на своїй позиції напівсередня Іванна Мигович, яка відновилася до цього матчу після травми. Саме вона та Дарина Кот і стали кращими голеодорами в зустрічі, закинувши відповідно 6 та 7 м’ячів.


Правда, Дарина в кінці поєдинку отримала травму й споглядала за кінцем двобою вже з лави запасних. Як і в першій зустрічі, надійно провела поєдинок карпатівський воротар Ірина Бобаль-Яблонська, яка упродовж матчу здійснила 14 сейвів, і мінімум двічі віддавала голеві передачі партнеркам.

За п’ять хвилин до завершення зустрічі через те, що гандболістки «Вардара» постійно апелювали до арбітрів матчу і скаржилися на покриття залу «Карпат-Арени», судді все ж оголосили технічну паузу, а потім з дозволу інспектора відновили й завершили поєдинок. Гадаю, що керівництву «Карпат» доведеться подумати над цією проблемою й усунути недоліки з покриттям, бо гандболістки моментами «їздили» по ньому наче на ковзанці.

Фінальна сирена зафіксувала впевнену перемогу «Карпат» — 28:17. Це дозволило вперше в історії клубу пробитися до півфіналу єврокубка. Суперником нашої команди на цій стадії боротьби за трофей стане турецький «Кастамон». Перший поєдинок пройде 3 квітня в Туреччині, матч-відповідь — через тиждень, 10 квітня, в Україні. В іншій парі силами поміряються «Старт Ельблонг» (Польща) та «Рокаса Гран Канарія» (Іспанія).

Роман СЕНИШИН.
Фото Наталії БОДНАР, газета "Новини Закарпаття"


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp