Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Кремль заперечує обмін Савченко на Ярошенка і Бута

29 березня 2016 р., 15:58

Пєсков пояснив згадку прізвищ цих росіян у розмові з Керрі.

У Кремлі розповіли, в якому контексті згадувалися прізвища Віктора Бута і Костянтина Ярошенка на зустрічі президента Росії Володимира Путіна з держсекретарем США Джоном Керрі в Москві, передає РИА Новости.

Раніше Інтерфакс писав, що Москва вже погодила список тих, на кого готова обміняти українку Надію Савченко. Згадувалися Бут, Ярошенко і "росіяни, діяльність яких зазвичай не афішується".

"У цілому Росія дуже послідовно заявляє про свою незгоду зі спробою поширити американське право екстериторіально, і в зв'язку з цим, звичайно ж, ми вважаємо незаконним утримання Бута і Ярошенка... Звичайно, Росія послідовно продовжує захищати інтереси своїх громадян. Саме в цьому контексті ці прізвища згадувалися у бесіді з Керрі", - сказав прес-секретар Дмитро Пєсков.

\Що стосується повідомлень ЗМІ про можливий обмін Савченко на Ярошенко і Бута, то Пєсков сказав, що "нічого про це не чув".

"Я бачив повідомлення ЗМІ, але будь-якою інформацією я не володію", - сказав Пєсков.

Раніше на ці дані відреагували у США. Вашингтон наголосив, що не розглядає можливість обміну Савченко на росіян Бута і Ярошенка.

Російський суд засудив Савченко до 22 роківпозбавлення волі і штрафу в 30 тис. руб.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp