Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Рахівщина перевиконала "податковий" план

15 травня 2014 р., 20:51

І на думку фахівці, зростання надходжень свідчить про розуміння ситуації в країні.

Понад 12,6 млн. грн. ПДФО сплатили жителі Рахівського району. Така сума податку надійшла за січень–квітень 2014 року до місцевого бюджету Рахівщини. Це складає 105 відсотків від надходжень за відповідний період 2013 року. На думку фахівців ДПІ у Рахівському районі, зростання надходжень свідчить про розуміння бізнесом ситуації, що склалась в країні, та чесну сплати податків із заробітної плати.

Фахівцями податкової інспекції постійно надаються консультації представникам бізнесу та найманим працівникам. Разом з тим, в районі спільно з Державною адміністрацією створено постійно діючу комісію з питань дотримання вимог трудового і податкового законодавства, погашення заборгованості з заробітної плати та легалізації зайнятості населення.

– Наша спільна робота із органами виконавчої влади району полягає, у першу чергу, в донесенні до роботодавців та працівників основного правила взаємостосунків на ринку праці, що застосовується в усьому цивілізованому світі: офіційна праця і зарплата – це необхідність, а висока податкова культура і сплата податків і зборів – це норма. – зазначив перший заступник начальника ДПІ у Рахівському районі Д.Д. Шишвак.
За матеріалами ДПІ у Рахівському районі Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp