Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті школярка залишилася без зв’язку

16 травня 2014 р., 09:39

Вдійшла погратися і позбулася телефону.

За безглуздий вчинок дитини доведеться відповідати батькам.

З’ясувалося, що на перерві перед останнім уроком школярка пішла разом з одноклассниками гратися на двір навчального закладу, а телефон залишила у класі, в кишені рюкзака. 

Тим часом малолітня правопорушниця переконавшись, що її ніхто не бачить, забігла до класу та викрала з рюкзаку своєї однолітки мобільний телефон. 

Після чого телефон відключила й сховала його в кущах на продвір’ї, щоб після закінчення уроків забрати чужий мобільний телефон додому.Міліціонери вжили заходи і швидко вийшли на слід недосвідченої малолітньої зловмисниці. 

За фактом крадіжки слідчим відділом ужгородської міліції було відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 КК України (крадіжка), санкція якої передбачає покарання у вигляді виплати штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виконання виправних робіт на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.Однак, відповідати за свої дії дівчинка не буде, адже вона ще не досягла віку, з якого настає кримінальна відповідальність. За її безглуздий вчинок доведеться відповідати батькам. Мама й тато запевнили міліціонерів, що стануть більше приділяти уваги вихованню доньки і, що подібне більше не повториться, 
Діана Дорогій, Ужгородський МВ УМВС.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp