Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Чоловік забув, де залишив телефон і повідомив у поліції про його крадіжку

22 листопада 2016 р., 14:30

Мобільний знайшли на одній з лавиць неподалік

Вчора близько 9-ї години вечора ужгородські патрульні отримали повідомлення про грабіж на площі Шандора Петефі.

На місці події полісмени виявили заявника. Чоловік повідомив, що кількома хвилинами раніше група осіб, одягнених у спортивне викрала у нього мобільний телефон.

Патрульні одразу почали огляд прилеглих територій у пошуках зловмисників. Через деякий час схожий телефон полісмени виявили на одній з лавок у центрі міста. Заявник довів, що є власником мобільного, ввівши пінкод, а згодом зізнався, що крадіжки не було, він забув, де поклав телефон, тому й подзвонив на 102.

Патрульні освідували чоловіка в обласному диспансері – висновок позитивний, громадянин перебуває в стані алкогольного сп’яніння, після чого його доставили у міськвідділ для надання пояснень та складання адмінматеріалів. В діях чоловіка вбачаються ознаки правопорушення, в тому числі за завідомо неправдивий виклик поліції. Міру покарання встановить суд.



Шановні громадяни, пам’ятайте, патрульні поліцейські не можуть відволікатись на дрібні порушення, а тим паче неправдиві повідомлення, маючи виклики кримінального характеру.

Інколи він часу прибуття патрульних до місця події може залежати життя людини або розкриття злочину. А зволікання у часі нестимуть за собою важкі наслідки. Пам’ятайте про відповідальність!




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp