Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Україні стартував масштабний тенісний марафон

11 квітня 2016 р., 17:27

Свято великого тенісу

У минулі вихідні в Україні стартував перший етап дитячого тенісного турніру «Успішні діти». Змагання проводяться в рамках масштабного однойменного соціального проекту за підтримки партії "Успішна країна". Він став першим кроком в амбітної мети - розвиток фізичної культури і спорту в Україні.

9 квітня першими взяли старт малюки з Рівного та області, діти з дитячих будинків сімейного типу міста, а також вихованці місцевого клубу «Айвенго». Вже на наступний день змагалися діти зі Львова. Під час марафону юні українці вивчали основи тенісу і познайомилися з технікою та секретами гри. Змагання в обох містах пройшли під керівництвом видатного тренера Станіслава Музики, який виховав 10 майстрів спорту, а також переможців світових тенісних турнірів.

Всього ж в рамках турніру подібні зустрічі відбудуться в 10 обласних центрах. Всі бажаючі зможуть безкоштовно взяти участь в майстер-класах від найкращих тренерів України. Маленькі спортсмени, яким вдасться зарекомендувати себе краще за інших, будуть запрошені на святковий турнір в Києві.

Фінальний етап грандіозного тенісного змагання «Успішні діти» відбудеться в заміському столичному комплексі «Адмірал» через місяць, 15 травня. Саме тоді пройдуть прес-конференція, майстер-класи для малюків від тренерів, серед яких виділяється виступ легенди тенісної акробатики з Франції Мансура Бахрамі.

Свято великого тенісу не залишить байдужими всіх шанувальників гри, тому що на заході відбудуться відразу дві презентації. По-перше, це унікальний додаток Tennis World Class, що дозволяє проаналізувати й поліпшити навички спортсмена; по-друге - ексклюзивна книга «Вімблдон починається тут».

«Досягти перемоги можна лише повіривши в себе, на мить відчути себе тріумфатором, успішною і щасливою людиною. Якщо ж впевненість в собі ви підкріпите умінням і працьовитістю, без сумнівів, ви здійсните свої бажання», - розповів малюкам вже на першій зустрічі Станіслав Музика.

«Великий теніс повинен стати доступним видом спорту серед дітей та молоді України!», - впевнені в партії «Успішна країна», яка організувала цей проект.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp