Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатець возив зброю із собою

20 травня 2014 р., 11:36

Хлопець зброї не позбувся.

Нещодавно в смт.Солотвино Тячівського району працівники міліції проводили відпрацювання, під час якого було зупинено автомобіль, за кермом якого знаходився молодий мешканець с.Нижня Апша Тячівського району. 

В ході розмови з працівниками міліції водій поводився знервовано, це і спонукало правоохоронців до огляду автомобіля. І недаремно, адже в його салоні знайшли пістолет калібру 9 мм., який було вилучено. Як повідомляє начальник Тячівського РВ УМВС полковник міліції Павло Басараба, правопорушник міг уникнути кримінальної відповідальності, якщо б прислухалися до постійних закликів міліції щодо добровільної здачі зброї. Натомість тепер йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років. 

В разі наявності у вас боєприпасів, вибухових речовин та незареєстрованої зброї, в черговий раз закликаємо до їх добровільної здачі. В таких випадках звільнення від кримінальної відповідальності гарантуємо.
 Іван Філіп, Тячівський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp