Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Бійці АТО вчили школярів мужності та вірності (Фото)

6 травня 2016 р., 17:29

Героїзм бійців - приклад для дітей

До дня пам’яті та примирення і 71-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у всіх підрозділах Мукачівського прикордонного загону проведено ряд заходів спрямованих на військово-патріотичне виховання молоді.

Так з учнями шкіл, які розміщені на ділянках відповідальності підрозділів Мукачівського загону було організувано проведення «Уроків мужності» з залученням військовослужбовців-учасників антитерористичної операції. На цих уроках діти мали можливість почути розповіді про мужність українських військових та добровольців. Про їх вірність Присязі українському народові, готовність віддати життя за мир і спокій в Україні, а також героїзм простих українців, які з перших днів антитерористичної операції допомагають забезпечувати війська усім необхідним.

Також персоналом загону та учасниками ветеранської організації Мукачівського загону було проведено упорядкування меморіалів, пам’ятників,могил та інших пам’ятних місць, пов’язаних з увічненням подвигів прикордонників, - повідомляє прес-служба Мукачівського прикордонного загону.






Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp