Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Берегово приїхав поважний гість (ФОТО)

7 травня 2016 р., 14:41

Йдеться про Міністра закордонних справ

Про це мер Берегова Золтан Баб’як написав на своїй сторінці у "Фейсбуці":

Сьогодні в рамках свого офіційного візиту на Закарпаття Берегово відвідав Мністр закордонних справ України Павло Клімкін. Мав нагоду провести коротку екскурсію нашим містом поважному гостю. Зокрема поділився планами щодо реконструкції Будинку культури, розповів про Закарпатський угорський інститут ім. Ф. Ракоці II, а також відвідали двомовне радіо "Пульс" та відреставровану Малу синагогу. Крім того на пам'ять про візит у Берегово подарував Павлу Анатолієвичу світлину нашого міста. 

Проте основною темою нашої розмови була нагальна потреба завершення будивництва об'їзної дороги навколо Берегова до КПП "Лужанка-Берегшурань". У результаті на прес-конференції в Генконсульстві Угорщини в м. Берегові в присутності заступника держсекретаря Міністерства зовнішньої економіки та закордонних справ Угорщини Жолта Чутори та генерального консула Ендре Саліпскі міністр закордонних справ повідомив, що вже найближчим часом обговорюватиме зі своїм угорським колегою Пейтером Сійярто реалізацію будівництва обїзного автошляху. Також під час розмови з представниками ЗМІ Павло Клімкін повідомив, що найближчим часом буде представлено посла України в Угорщині. Наразі подробиці щодо кандидатури невідомі, проте це буде жінка. Також йшлося про перспективи безвізового режиму, в контексті якого Павло Клімкін наголосив, що між дружніми країнами повинні бути вільні кордони.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp