Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Бюджет зріс на 2 мільйони

20 травня 2014 р., 17:38

Такі надходження забезпечили "спрощенці".

На сьогоднішній день на Свалявщині спрощену систему оподаткування у своїй діяльності застосовують 110 суб’єктів господарювання – юридичних осіб та 1342 фізичні особи-підприємці. За січень – квітень 2014 року ними перераховано до бюджету 2 млн. 137 тис. грн. єдиного податку, що на 277,4 тис. грн. або на 14,9% більше, ніж за аналогічний період минулого року. За словами начальника Свалявської ОДПІ ГУ Міндоходів у Закарпатській області Ганни Лендєл, це свідчить про удосконалення процесу адміністрування податків та створення більш сприятливих умов для розвитку малого і середнього бізнесу. 

Зокрема, з 1 січня 2014 року набрали чинності норми, які передбачають скорочення процедури реєстрації платників єдиного податку з 10 до 2 днів, відміну Свідоцтва платника єдиного податку, а натомість створено Реєстр платників єдиного податку. Витяг з такого Реєстру платник податку зможе отримати безкоштовно за поданою заявою протягом двох робочих днів. 
За матеріалами Свалявської ОДПІ Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp