Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У мукачівських прикордонників - "чисті руки"

20 травня 2016 р., 13:00

"Служити із чистою совістю! Захищати - із честю! Допомагати - із відкритою душею!"

Саме під таким гаслом у Мукачівському прикордонному загоні проводиться внутрішньовідомча акція «Чисті руки». Метою даного заходу є успадковування персоналом духовних і моральних цінностей, сформованих протягом багатовікової історії Українського народу та героїчних традицій прикордонників; створення сталої громадянської позиції щодо якісного виконання визначених завдань з охорони державного кордону; виховання високої пильності та персональної відповідальності охоронців державного кордону, формування принципової позиції щодо нетерпимості до корупційних правопорушень; сумлінне виконання обов’язків із захисту національних інтересів на Державному кордоні в різноманітних умовах обстановки.

В рамках проведення акції «Чисті руки», прикордонники планують провести ряд заходів спрямованих на ефективне пропагування прикордонних традицій, що ґрунтуються на чесності, непідкупності та особистій відповідальності. Також буде проведено моніторинг громадської думки , шляхом експрес опитування осіб, які проживають у прикордонні щодо рівня культури виконання прикордонниками завдань з охорони кордону. За участі керівництва прикордонного загону, публічних та громадських діячів проводитимуться анонімні анкетування громадян, які перетинають державний кордон у пунктах пропуску, з метою виявлення фактів корупції, контрабанди та інших негативних явищ у діях персоналу під час виконання службових обов’язків.



Прес-служба Мукачівського прикордонного загону






Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp