Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Колектив Закарпатської обласної лакарні привітали з поважним ювілеєм

20 травня 2016 р., 16:17

150 років - ціла епоха

У четвер, 19 травня, в Ужгороді в облмуздрамтеатрі відбулися урочистості з нагоди 150-річчя Закарпатської обласної клінічної лікарні, участь в яких взяли керівники краю – Геннадій Москаль та Михайло Рівіс, повідомляє прес-служба Закарпатської облради.

- Сьогодні ми відзначаємо славний ювілей обласної лікарні, основоположником якої був відомий хірург Андрій Новак. Сто п’ятдесят років – це ціла епоха для закладу, це історія становлення колективу. Це історія медичної галузі нашого краю, - зазначив у своїй промові головний лікар обласної лікарні Юрій Яцина.

Він висловив слова щирої вдячності медичному персоналу, який фахово лікує пацієнтів, вкладає душу і знання та рятує найцінніше - життя.

Окрема шана і подяка була висловлена ветеранам-медикам, котрі у різні роки віддавали своїх навики і вміння таким потрібним закарпатцям професіям.

Виступаючи перед поважною публікою, Геннадій Москаль привітав колектив обласної лікарні з ювілейною датою та побажав всім міцного здоров’я, нових досягнень у роботі та добробуту. «Нехай всі пацієнти видужують, бо ж недаремно кажуть, що нема більшої цінності, ніж здоров’я і людське життя», - підкреслив Геннадій Геннадійович.

- Нині обласна клінічна лікарня є своєрідною візитною карткою закарпатської медицини. Постійно удосконалюється медична база, зростає фаховий рівень персоналу, - мовив Михайло Рівіс. - Депутатський корпус обласної ради спільно з виконавчою владою ставить передусім завдання забезпечити доступність медичної допомоги всім верствам населення, поліпшення якості її надання, у тому числі високоспеціалізованої. Адже система охорони здоров’я нашої області представлена широкою мережею лікувально-профілактичних закладів, переважною більшістю яких ми небезпідставно можемо пишатися.

Далі керівники краю вручили відзнаки. Так, за значний особистий внесок у розвиток медицини краю, вагомі досягнення у професійній діяльності, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди 150 – річчя Закарпатської обласної клінічної лікарні ім.Андрія Новака спільною відзнакою обласної ради та обласної державної адміністрації – нагрудним знаком «За розвиток Закарпаття» нагороджено Йосипа Турака - лікаря-комбустіолога опікового відділення Закарпатської обласної клінічної лікарні ім. Андрія Новака.

Почесними грамотами облради нагороджено Михайла Кобаля - завідувача патолого-анатомічного відділення Закарпатської обласної клінічної лікарні ім.Андрія Новака та Агнету Ходанич - керівника служби з охорони праці та техніки безпеки Закарпатської обласної клінічної лікарні ім.Андрія Новака.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp