Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Собак у Мукачеві труять злодії?

22 травня 2016 р., 11:57

Очищають шлях до будинків

Як ми вже повідомляли, цього тижня в Мукачеві, мікрорайон "Росвигово", невідомі двічі труїли собак. За неофіційними даними, постраждло до трьох десятків собак. Отруту підкидали домашнім собакам у приватних секторах, але перепало і дворнягам.

На думку місцевих мешканців - це справа рук злодіїв, які планують "обчистити" будинки.

"МАСОВІ ОТРУЄННЯ, ЩОБ ЛІКВІДУВАТИ СОБАК ДЛЯ ПОДАЛЬШИХ ГРАБЕЖІВ МУКАЧІВЦІВ. Така основна версія містян щодо того, що зараз відбувається у місті. За інформацією з соцмереж, уже відбулося 4 отруєння (постраждало від 20 до 30 собак - цифра озвучена у фейсбуку, тому потребує підтвердження). Здебільшого труять домашніх тварин. Міліцією офіційно зафіксовано тільки одне отруєння на вулиці Мондока. Чи йде розслідування - не відомо. Може щось Halyna Sernivka зможе уточнити. Ситуація зараз така, що власники собак бояться випускати своїх улюбленців на вулицю, не знаючи чи щось робить поліція, намагаються самі якось вияснити, де і хто купував препарати якими труять собак (та звісно їм ніхто у аптеках такої інформації не дасть). Люди бояться як за своїх тварин, так і через те що найімовірніше орудують грабіжники, які таким чином очищають собі шлях до будинків. Тому хочуть звертатися до правоохоронців, прокуратури, міської влади, щоб вплинули на ситуацію і дали знати чи хоч розслідується справа і чи шукають злочинців" - написала у соцмережі Фейсбук журналіст Маріанна Савицька.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp